Jul 3, 2011

SAYANG DENGAN PRODUK AWAK


Assalamualaikum...

Pernah tak alami perasaan yang membuak buak gatal nak cuba produk itu ini segala bagai. Pantang nampak ayat cantek susun baek wehh. Untuk kulit muka anda lebih licin cantek putih gebu melepak. Bla.. bla.. bla..

Ohh Pinkerss

Bagusnya produk ni. Ayat dia buat iteww kagum & terus rasa nak mencuba pakai la... Syukenyeww iteww...


Seminggu kemudian...


O.M.G !!!

Gasak. Ape dah jadi ? putih ntah kemana. Licin pon ntah kemana.
Oleh cenggitu, berhati-hatilah dengan produk yang nak ditenyeh ke muka tu dan pehtu jangan tertipu dengan ayat ayat manis beliau.

Failed melukis dari dulu. Ciss




71 comments:

Bella Bell said...

selalu jugak dapat yang macam ni.. huhuu!!~

baik la.. saya tak terpengaruh dengan janji manis produk2 ni.. hheheh!!~


p/s: comel je lukisan tu.. :)



^^

Jerry Ghazali said...

habis, dah tak comel dah dia~
hehehe..

Umedia Network said...

Nice info. huhu. Betul2.
n jgn lupa ke blog kami eh.

entry terbaru :-

1- http://umedianetwork.blogspot.com/2011/07/ingatkah-lagi.html

haikalblank said...

aku pun selalu macam tuh..tapi bukan produk mekapla...

err...rokok. nampak cam sedap, semua nak rasa, last2 semua tak sedap. tapi tak berhenti2 lagi walau tak sedap. HAHA

RedVixen said...

hehehe... produk yang harganya tak mencecah beratus2 ringgit memang takkan berkesan... dusta belaka :D

schaze zainn said...

kohkoh. schaze pon selalu tertipu dengan produk hihi.
tapi nasib baik apa saje pakai tak de bg jerawat membiak kat muka..ekeke

bunga said...

taniah..:)

bunga said...

hahhaha..biasa la semua produk diorang baik la..haaa

iPai said...

wah merah2 tuh ape ? kene gigit nyamuk ke ? hehhe

hehe, nasib i sapu2 biasa je ..

Akulah Pak Lan said...

Natural beauty is the best...

chuu muqhlis said...

copywrite bagus sangat dats why orang terpedaya., :D
btw sometime mybe produk tu bgus tp x sesuai dgn kulit kita :)

hv a nice weekend :D

khairul akmal azman said...

hehe..
kene kene kai ikut kesesuaian kulit..
bukan main beli jew

James Alexander said...

kulit manusia bukan sume sama.. check la dulu bersesuaian ke x ngan kulit muke...

pakai tenyeh trus tu yg jadi cenggitu tu...

tapi x pe, ade jerawat baru nampak tua skit... kehkehkeh...

Benrauf said...

baik tanam lidah buaya sebelah pokok pandan. hari-hari potong, isi dia lumur je kat muka. elakkan produk tempatan yg mengarut.

nawal addina said...

err , ade pengalaman ? ;)

muhamad hanif said...

ok.kesian kau..


LALLALALALALALAAA

kokser kokdam said...

kes try n error..

haha

folow kamoo

=D

dill said...

tak suke kalau jadi mcm tu. aaaaaaa!!!

dill.

sifu im said...

ala..pakai sabun cap kambing je kt muka..x yah guna produk2 yg suka iklan ntah pape..haha

Liyana Zahim said...

Tu jerawat ke anai2? Hahahahahahha~

ain revival said...

hahaha...jangan dup pcaye sgt..nak2 jamu y jual kat tepi2 jalan nuh~

Amiirah-Cassan said...

hahaha dah jumpa produk yang sesuai , thank GOD , hehe

Shawn Razaleigh said...

hahaha. ni kes lu ke ni?

ghost writer said...

setiap produk punya taktik dan strategi mereka untuk melariskan jualan mereka..so,apa saja penggunaan ayat yang digunakan sudah tersusun untuk menawan hati pelanggan..

Aki said...

comeynye Doodle Cek Fiqah.. ^_^.v..
aki failed melukist kat paint.. ^_^.v..

Asyila Zainuddin said...

haha.. kite tak pernah tukar2 pencuci muke since form 5 dulu sampai sekarang.. :P

Maii Yusre said...

Maii jarang pakai produk2 ni.. :D

Raji and Yeen said...

hahaha taw xpe kan
xboleh judge product by the looks nih >.<

Dianaa said...

Hahaa! Pernah kena sekali tu. But tu permulaan la. Sekarang ni alhamdulillah dah okay :D

EZAN IDMA said...

ahahah ;p cek dlu tp kalao tak gune taktau gak ye dak?

Aisyah Aina said...

takut nak pakai benda2 macam ni :)

ishiko said...

ohhh.. sabar lah.. huhuu....
mmg fenat rasanyaa^^

Berto said...

guna wuduk paling berkesan

alif haris said...

ish2 .. kesianyya muke jadi cmtu .. huhu ..

tak pyah pakai alat2 kosmetik sgt .. amalkan mkn mkanan yg berkhasiat :)

amna said...

saya pernah cuba pelbagai produk trmsuk yg djual di farmasi. kbnykn produk mmg akn myebbkn kulit kita berjerawat pada awalnya b4 neutral kmbali kmudiannya..

EYFAalias said...

hahaha. nasib eyfa jenis yg xsuka cuba mcm2 produk. ehhee

syrupmasin said...

errr..gile scary..

Scya Lollita said...

wudhuk tu alat mekap plg best hoho

Addin said...

betul ! sgt setuju :)

Kapten Atok said...

haha
kadang2 x sesuai dengan kulit kita

SheyPull said...

alah dah la tu..:)
semua product bukan bagus sgt pun..:)
dia nye kelebihan mengalahkan ape jew..:P

iklan2....xleh belah..:P



JOM singgah blog saya nak... ape nye semua nie...tak paham la...

Raden said...

aweks ade jerawat skrg trend tau..hot stuff

apik pehe said...

aihh..apik tak pakai pape lagi ni

Jiejah Gorjes said...

pastikan barang itiew branded & berkualiti yachhh..auchhh :p

Azlan Hasan said...

hehe..nasib baik lelaki tak payah pakai banyak2 produk..hehe..tapi ikut logik betul laa tu..tak kan dorang nak letak kesan sampingan kat label kan???hehehe..nice entry!!

Regards,
-Strider-

Abang Stalker said...

sebelum pki kt mke,sila la testing dia mke kucing atau hamster kamu.nk lbh mahal lg di muka sugar glider. ;D hahaha

iPai said...

eyfa guna banyak ke ?

JARI YANG TERBARAI said...

gosok dengan kertas pasir, lepas tu bilas dengan klorox...

vampire's lovex said...

itu lah kau !!! rajin sgt nak menerai(try) bnda2 kosmteik ni..getik aku...*tetiba hahaha..

jangan main blasah je bnda2 ni..nnti kulit tak tahan,abes rosak..ish3 budak ni hihi

Solihin Zubir said...

bkn salah produk kot..
salah kulit tu.. alah.. haha.. ;-p

HEROICzero said...

bersyukur je dengan apa yg ada. =)

Hans said...

hahahaha
masa ku budak2 dulu pernah tertipu skali dgn produk2 nih
ekekeke

Review Filem Transformers: Dark Of The Moon 3D

MissNadh said...

hahaha..produk ape la kamu pkai tuh?hee

dhiera said...

LOL...ramai jugak yang selalu tertipu macam ni~ naseb saya setia pada satu produk je~

d_LA said...

pnh gak beli produk yg gune sikit je sbb rs cam x best langsung...kulit jd hitam dan berminyak.last2 gune balik yg lame..

Pyka Rahmat said...

jerawat ke tak sapuuuuuu je.

Sarkasiz said...

awak dah cantik, tak perlu lagi produk-produk ni semua.

gunakan jusmate5..eh, teriklan pulak!

mykhalis said...

ni mesti kisah benar ni kan?waahaha

amir aizat said...

sabor jer lar eh,huhu

Hanim Mahali said...

Pernah! Rasa nak menanges je masa tu... Sekarang ni kena lebih berhati-hati dalam memilih produk... huhuhu

Hanim Mahali said...

Pernah! Rasa nak menanges je masa tu... Sekarang ni kena lebih berhati-hati dalam memilih produk... huhuhu

Nasriq said...

setakat ni tak pernah kena lagi macam ni.. mungkin kulit jenis kayu kot...

delarocha said...

hamagad!!!

Nour Akmal said...

huhuhu...biase dh terjadi mcm ni..

Abu Huzaifah said...

errr... pernah cube ek... =..="..

HonEyBuNNy said...

betul tu...

bukan leh pecaya sangat produk2 neh kekadang...huawwaw

syahira ariff said...

pakai lah jamu lain kali
mujarabbb
=p

farahnabila said...

memang stress ah kalau kena. healing process lah apa lah. akhirnya kena gak beli produk lama. gatal sangat tangan menukarnya.


ikhlas dari budak yang suka try T.T

Подтверждаю said...

as salam..
hehe.. tu ok lagi fyqa. kalau yang buat rawatan laser muka tu? ha! duit keluar ribu2. muka lagi teruk
. adei

as salam..

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

Teknologi Cas Bateri Guna Air (RM 48)

Far8 budak baik said...

hahahaha tu ar pasal...
sape suroh beli produk
cap ayammm.
agagaga =p

iPai said...

sudah2 ok kah ?